Icon Senso Technics

Senso Technics

Boosting laundry performance

Wij zijn specialist in het optimaal laten presteren van ondernemingen in textielreiniging. Ons doel: hun werk makkelijker maken en kwalitatiever maken. In minder tijd en tegen lagere kosten.

Onze missie

Textielreinigers met behulp van technologische oplossingen en een efficiënte ICT-omgeving helpen optimaal te presteren, door mensen en middelen slimmer te laten werken.

 

Onze visie

Door één te zijn met de textielreinigersbranche en nauw betrokken te blijven bij onze klanten, kennen we de uitdagingen en weten we feilloos waar de ruimte ligt voor verbetering, die we met de juiste ICT technologie kunnen waarmaken.

Optimaliseer uw wasserij

Bij Senso Technics helpen we u te groeien met behulp van innovatie en nieuwe technologie. Wij helpen u bij het zetten van de volgende stap in het uitbreiden van uw productiviteit. U kent uw eigen bedrijf het beste. Maar bent u zich ook bewust van de verschillende manieren om uw capaciteit te vergroten? In dertig jaar dat wij in het vak zitten, hebben we mogen werken met een breed scala aan bedrijven van over de hele wereld. De innovatie bij het ene bedrijf nemen we mee naar het andere.

Met dit filmpje laten we u graag zien wat we allemaal kunnen.

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden