Icon Senso Technics

Eenvoudig en snel

Sorteren met een sorteersysteem

Met een van onze sorteersystemen sorteert u de verschillende artikelen. Door het sorteren van de artikelen kunt u het wasproces en het droogproces optimaal instellen voor het betreffende artikel. Een bijkomend voordeel is dat een sorteerslag tussen de drogers en mangels tot een minimum beperkt kan worden of worden uitgesloten.

Sorteerlift

Eenvoudig belaadsysteem

Vuilgoedhangbaan D2 lift sorteersysteem,

De sorteerlift is een eenvoudig belaadsysteem voor het uitsorteren van het wasgoed. Bij meerdere liften kunnen er verschillende klanten en artikelen gesorteerd worden. Via loadcellen wordt het gewicht van het wasgoed elektronisch gewogen. Met behulp van onze software worden klanten en artikelen ingegeven. Bij een sorteerlift systeem worden de logistieke functies van de hangbaan optimaal benut.

Sorteergroep

Hefrail systeem

Met een sorteergroep maakt u gebruik van 1 centraal belaadpunt. Het wasgoed komt via een sorteerband bij de juiste persoon en waszak terecht. Het wasgoed wordt per artikel en elektronisch gewogen. De waszakken kunnen worden uitgevoerd met een enkel trolley of dubbel trolley systeem. Doormiddel van een druk op de knop worden de waszakken naar de bufferbanen vervoerd en worden er lege zakken weer aangevoerd. De monitoren boven de sorteergroep geven klant, artikel en gewicht weer.

Sorteerbakken

Grote volumes sorteren

Het sorteerbakken systeem is een ideale oplossing wanneer u grote volumes verwerkt met meerderde sorteringen. Deze manier van sorteren biedt maximale continuïteit door de korte ontlaadtijd van de sorteerbakken. Wanneer het juiste gewicht bereikt is worden de sorteerposities automatisch ontladen.

Sorteerzakken

de oplossing voor Crown Linen

De kracht van Senso Technics schuilt in onze mensen. Op basis van onze ervaring helpen wij met de beste oplossing. Crown Linen koos voor sorteerzakken in plaats van sorteerbakken. Een passende oplossing naar hun behoefte en budget.

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden