Icon Senso Technics

Visualisatie en besturing

In een systeem

Vanaf het moment dat het wasgoed binnenkomt tot het moment dat het schone wasgoed de wasserij weer verlaat beheerst u met Senso Technics het volledige proces. Met SensoView heeft u uw wasserij in een oogopslag in beeld. Één systeem voor de logistieke aansturing, procesbesturing voor wasstraten, en drogers én het instrueren van uw medewerkers. De modulaire oplossingen van onze software zijn afgestemd op uw wensen en budget. Senso Technics is uw partner in logistieke en automatisering oplossingen. De jarenlange ervaring van onze mensen vindt u terug in PC en PLC software.

Het logistieke proces eenvoudig beheersen

Met SensoView

Op het moment dat het wasgoed binnen komt op de sorteerafdeling wordt in SensoView de klant en het artikel ingegeven. De artikelen krijgen een track & trace code mee. Tijdens het sorteren wordt met een monitor het artikel en gewicht weergegeven. Vanaf het sorteerstation wordt de juiste bestemmingsbaan aangegeven. Wanneer het gewicht is bereikt wordt de volle waszak naar de juiste bufferbaan geleid. De afroep van de waszakken kan volledig afgestemd worden op de capaciteit van de wastunnel, pers, droger, finishafdeling en verwerkingssnelheid.

 

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden