Icon Senso Technics

Optimaliseer uw wasserij

Met een passende oplossing

Binnen het optimaliseren van uw productieproces valt veel winst te behalen. In alle processen zijn verbeteringen mogelijk die leiden tot een grotere effectiviteit en beter efficiency. Onze modulaire oplossingen naar behoefte inzetten. Zo bouwen wij met u een passende oplossing die afgestemd is op uw budget en wensen.

Vrijblijvend contact?

Interne logistiek

optimaliseer uw logistiek

Met onze logistieke oplossingen transporteert en sorteert u het textiel efficiënter en wordt ervoor gezorgd dat de ruimte optimaal benut wordt. Naast de ruimte die u bespaart krijgt u ook beter overzicht van welk artikel en welke klant zich waar bevindt. Met het instellen van de juiste afroep creëert ook een optimale flow in uw wasserij.

Bekijk de logistieke mogelijkheden

Software

PC en PLC software

Vanaf het moment dat het wasgoed binnenkomt tot het moment dat het schone wasgoed de wasserij weer verlaat beheerst u met de PC en PLC software van Senso Technics het volledige proces. Met SensoView de PC software heeft u uw wasserij in een oogopslag in beeld. De PLC software biedt een betrouwbaar en stabiel besturingssysteem. Een systeem voor de logistieke aansturingprocesbesturing voor wasstraten en drogers én het instrueren van uw medewerkers. De modulaire oplossingen van onze PC en PLC software zijn afgestemd op uw behoeften.

Bekijk onze software oplossingen

Diensten

Full-service

Bij Senso Technics staat samenwerking centraal. Wij koppelen uw kennis en ervaring aan die van ons. Van het integreren van eenvoudige besturingen tot de complete engineering en realisatie van nieuwe en bestaande industriële wasserijen. Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw wasserij. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Senso Technics

Support & Service

7 dagen per week

Bij storingen kunt u altijd op onze ondersteuning rekenen. Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar voor het oplossen van technische storingen.

Support & Service

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden