Icon Senso Technics

Hotelier Lakeland kiest voor nieuw sorteerstation en hangbaan

Hotelier Linen Service heeft haar keten uitgebreid met een wasserij in Lakeland. Hotelier staat bekend om zijn ultramoderne faciliteiten en een optimaal en efficiënt proces en heeft om die reden gebruik gemaakt van de expertise van Senso Technics. Het project startte voor Senso Technics na een bezoek van ons op locatie in Lakeland. Aansluitend werd er in Leerdam gewerkt aan een lay-out met een voorstel, waarin de besproken wensen en mogelijkheden verwerkt zijn. Zo kwamen we samen tot een optimaal en efficiënt proces in deze commerciële wasserij. Nadat het voorstel was goedgekeurd, werd het project in de planning gezet en werd er in overleg met de klant een zo mogelijk efficiënte overgangsplanning ontwikkeld. Belangrijk hierbij was dat het bestaande proces zo min mogelijk werd verstoord. De dagelijkse productie van Hotelier moest wel doorgaan.

Nieuw sorteerstation en hangbaan

Om het proces op deze locatie zo efficiënt mogelijk te starten heeft Hotelier Linen Service gekozen voor een nieuw sorteerstation. Het sorteerstation heeft 8 sorteerposities en het gesorteerde wasgoed wordt direct in waszakken geplaatst. De sorteerposities zijn voorzien van monitoren met SensoSort software waarop klant, artikel, gewicht en baanbestemming worden getoond. Wanneer de zakken optimaal beladen zijn worden de waszakken automatisch via een lift en hangbaan in een van de gewenste bufferbanen geplaatst. Vanuit de bufferbanen worden de gewenste klanten en artikelen getransporteerd naar een van de drie wastunnels. Door het gebruik van SensoView en SensoControl heeft Hotelier Linen Service inzicht in het proces en weten zij waar klanten  en artikelen zich bevinden in het proces. Daarnaast geeft deze software module storingen en meldingen door die kunnen ontstaan  in het proces bij de diverse machines. Nadat het wasgoed gelost is in de wastunnels wordt de lege zak klaar gezet voor het sorteerstation.

SensoService Module

De waszakken die door SensoTechnics zijn geleverd, zijn allen voorzien van een QR code. Deze QR code is gekoppeld aan de SensoService Module en maakt het mogelijk om waszakken die onderhoud nodig hebben naar een service rail te plaatsen. Hotelier Linen Service heeft hierdoor inzicht in preventief onderhoud of onderhoud wat direct aandacht nodig heeft. Hierdoor blijft het proces optimaal draaien.

Hotel Linen Service is een dienstverlener voor hotels en resorts in Florida. Zij maken gebruik van ultramoderne faciliteiten en decennialange ervaring in de industrie. Dit stelt Hotelier in staat om de hoogste kwaliteit en efficiëntie in de textielverwerking te bereiken.

Hotelier 2017 from julian montana on Vimeo.

 

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden