Icon Senso Technics

Diensten

Wat kunt u van ons verwachten?

In onze diensten delen we onze kennis en faciliteiten. Wij helpen industriële wasserijen met hun uitdagingen. De binnen projecten opgebouwde expertise bieden we aan in de vorm van advies, projectbegeleiding, engineering, training,  aftersales, service en support.  Dit doen we altijd op maat, rekening houdend met de specifieke wensen van uw wasserij.

 

 

 

 

Advies

op maat

U kent uw eigen bedrijf natuurlijk het beste, maar bent u zich ook bewust van de verschillende manieren om uw capaciteit te vergroten? In de dertig jaar dat we in het vak zitten, hebben we mogen werken met een breed scala aan bedrijven van over de hele wereld. De innovatie bij het ene bedrijf nemen we mee naar het andere. Zo koppelen we uw kennis en ervaring aan die van ons. Heeft u behoefte aan advies of lekker sparren met een van onze experts? Wij denken graag met u mee.

 

Vrijblijvend advies?

Projectbegeleiding

op maat

Senso Technics begeleidt haar projecten van begin tot het eind. Als u met ons in zee bent gegaan voor de bouw, verbouw of uitbreiding van uw wasserij en de uitvoering daarvan, begeleiden onze ervaren mensen de werkzaamheden van begin tot na de realisatie.

Engineering

op maat

De engineers van Senso Technics maken de vertaalslag van de mechanische naar een elektrische layout en schema’s aan de hand van uw wensen en specificaties. Zij volgen nauw de ontwikkelingen in de markt om te voldoen aan nationale en internationale normen voor veiligheid en keurmerken. Onze engineers maken de indeling van de schakelkasten en zorgen voor de juiste materialen.

Service en support

24/7

Senso Technics is als dienstverlener 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar. Heeft u een storing of een vraag over een door ons geleverde installatie, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen. Onze helpdesk is bereikbaar op nummer: +31 (0)88 – 426 23 30.

Service & Support

Contact met Sensotechnics

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Van gedachten wisselen met onze experts? Een demonstratie van onze software aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact
© 2019 Sensotechnics BV - Alle rechten voorbehouden